Leesconsulent Basis

Biedt kennis over de Bibliotheek op school en over leesonderwijs, leespromotie en jeugdboeken. De opleiding Leesconsulent basis (mbo+) is voor bibliotheek-medewerkers die in de basisscholen met leerlingen en het team aan het werk zijn of gaan.

Datum:  8 januari, 12 februari, 5 maart,26 maart, 9 april,7 mei
Tijd: 9.30 - 16.30 uur
Locatie:  Volksuniversiteit Utrecht
Deelnemers:  12-14 deelnemers (
Bij minder dan 12 deelnemers wordt de opleiding doorgeschoven naar het volgende seizoen.)
Kosten:  1.600,-

Download het complete programma hier.

Aanmelden
Voor 14 december 2018 via het onderstaande aanmeldingsformulier
Hieronder vind je de beschikbare opleidingsdata voor deze training. Door op de datum/locatie van uw keuze te klikken kom je bij het online aanmeldformulier.

Beschikbare opleidingsdata


Annuleren

Je aanmelding verplicht tot het betalen van de verschuldigde kosten voor deze opleiding. Betaling van de kosten vindt vooraf plaats, je ontvangt hiervoor een factuur. Kosteloos annuleren kan tot zes weken voor aanvang van de opleiding. Tot vier weken voor aanvang worden 50% van de kosten in rekening gebracht en tot twee weken voor aanvang het volledige bedrag. De annuleringsvoorwaarden komen te vervallen wanneer je voor vervanging zorgt. Met deze aanmelding verklaar je bekend te zijn met de annuleringsvoorwaarden.

Formulier wachtlijst/belangstellingsregistratie
Zijn er geen plaatsen meer beschikbaar voor de opleiding van uw keuze? Of heeft u wel belangstelling voor de opleiding maar kunt u niet op de geplande data? Vul dan het bovenstaande formulier in. Zodra er plaatsen vrijkomen of wanneer er een nieuwe opleiding wordt gepland, zal er contact met u worden opgenomen.

 

Voor praktische en organisatorische vragen: opleidingen@debibliotheekopschool.nl
Voor inhoudelijke vragen: eising@kunstvanlezen.nl